Εξορμήσεις

Εξορμήσεις

Η Σέριφος προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στον επισκέπτη, δημιουργώντας στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Κατά την παραμονή σας στο νησί της Σερίφου, αξίζει να δοκιμάσετε τις διάφορες δραστηριότητες και να εναρμονιστείτε στον παλμό του νησιού:
 
*Αρχικά , για εσάς που λατρεύετε τα θαλάσσια σπορ, η Σέριφος προσφέρει τις συνθήκες για windsurf, kitesurf, scubadiving και άλλες θαλάσσιες δραστηριότητες, στα καταγάλανα νερά της σε συνδυασμό με τους ανέμους που πνέουν.

*Επιπλέον, η Σέριφος μετρά πληθώρα μονοπατιών και διαδρομών για τους λάτρεις των δύσβατων διαδρομών. Για τους πιο τολμηρούς η Σέριφος διοργανώνει κάθε Σεπτέμβριο το Serifos Sunset Race και σε προσκαλεί σε ένα μαγευτικό αγώνα τρεξίματος υπό την δύση του ηλίου μέσα από διαδρομές που μαγνητίζουν το μυαλό.

*Οι επιλογές δεν σταματούν εδώ καθώς τα διάφορα πολιτιστικά δρώμενα και τα παραδοσιακά πανηγύρια του νησιού δημιουργούν μαγευτικές καλοκαιρινές βραδιές κατώ από το φως του έναστρου ουρανού της Σερίφου. Τολμήστε το και η αίσθηση θα σας ανταμοίψει.

*Τέλος μην διστάσετε να πάρετε μέρος στα μαθήματα γιογκα που γίνονται στις διάφορες παραλίες του νησιού και να δημιουργήσετε κομψοτεχνήματα στα μαθήματα κεραμικής τέχνης στην Κάτω Χώρα.